home

 
Goed advies is helder, eerlijk en vooral praktisch.
Helder, duidelijk en vooral praktisch advies voor MKB-ondernemers. Dat levert daadwerkelijk toegevoegde waarde. Advies werkt alleen als het ook opgevolgd en geïmplementeerd wordt. Daarnaast is tijd ook een belangrijke factor voor deze ondernemers. Focus ligt in hoofdzaak op de operatie, waarbij niet urgente zaken naar de achtergrond verdwijnen. Cruciale zaken die voor de continuïteit van de onderneming van groot belang zijn. Voor deze zaken: Stevens Bedrijfsadvies

Multidisciplinair
Door jarenlange ervaring en een gedegen netwerk is Stevens Bedrijfsadvies in staat multidisciplinair advies te leveren aan directeur-eigenaren in het MKB. Uw onderneming hoeft dus niet noodzakelijkerwijs alle managementkennis zelf in huis te hebben. Flexibel en kostenbesparend. Wij ondersteunen u op het gebied van marketing, strategie, financiën, organisatie en bedrijfsvoering. Het werkt verhelderend als u uw visie op zaken kunt sparren met een onafhankelijke buitenstaander.
 
Helder en bondig
Geen uitvoerige rapporten, geen overbodig onderzoek, geen contracten. U krijgt helder en duidelijk advies, waar u praktisch mee uit de voeten kunt. Dit scheelt tijd en dus kosten en u blijft flexibel.
 
Overtuigd?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.